Just nu skulle jag vilja ha detta, HÖST ♡Gossip girl

Dagens plan var egentligen att jag skulle fota med Emelie men eftersom jag inte mår så bra så blev det tyvärr inget med det. Får tillbringa dagen så bra som det bara går ändå så ligger just nu i sängen och kollar på gossip girl. Började kolla på det igår och nu har jag fastnat, hehe. Men det betyder ju också att jag har nått att göra idag istället för att ligga och ruttna i min säng. 

130910

Tröja - Ullared // Jeans - Dr denim // Skor - Johnny bulls

Tisdag

Tisdagar kan nog vara den bästa dagen på hela veckan, sovmorgon till 11:45 vad mer kan man begära? Skärde ner lite mango i morses igen, det är ju så gott! Hann även ut och knäppte lite kort men de kommer upp lite senare idag. Hoppas ni får en bra dag. Kyss 

Mango

Satte mig framför tv:n med detta för en stund sedan. Har inte varit så förtjust i mango innan men sen jag smakade på det i våras har jag bokstavligen ÄLSKAT det! Tyvärr är allt redan nere i min mage, men gud va gott det var.

Fridaaaay

 Linne - Gina tricot // Jeans - dr denim // Skor - Converse // Väska - H&M 
Har äntligen fått tillbaka mitt stativ så passade på att ta några snabba outfit bilder men som ni ser blev dem skit dåliga. Iallfall, skolan rullade på bra idag, slutade redan vid tolv eftersom vi hade fått två inställda lektioner. Mötte upp Emma nere på busstationen och gick till kinan med henne och tre klasskompisar. Tog bussen hem vid ett och nu sitter jag här och njuter av att det äntligen är helg!