Getterön

 

Förlåt

Förlåt för jätte dålig uppdatering men har varken haft tid, ork eller något att skriva om. Förra veckan åkte jag ner tillsammans med mamma för att tälta en dag på getterön och sen i lördags tills idag har jag varit nere på träslöv tillsammans med Emelie. Kommer upp lite bilder från när vi var på getterön i ett annat inlägg. 
 
 
 

Sol och bad

Några barndomsvänner till Oscar och Ida kom och hälsa på hemma hos Ulrika idag. Vi drog ut med båten, åkte lite ring och sedan bara ut för att bada från båten. Är så äcklig botten inne vid Ulrika därför är det skönare att bada från båten. Hoppas ni hade en lika bra och fin dag som jag!
 

Yesterday

Igår åkte vi ner till varberg över dagen. Vi var på ett ställe som heter Espevik, det var riktigt mysigt och fint och vädret var på topp så vi badade och solade ända till klockan sex då vi var tvungna att dra oss hemåt annars hade vi nog kunnat ligga kvar lite på stranden, gud va varmt och skönt det var.

Nytt från göteborg

 

Sneak peak

En liten sneak peak från dagens shopping i Göteborg. Ska visa bilder när kläderna sitter på någon gång i veckan. Börjar på min sista jobbar vecka imorgon, ska bli så skönt att få sommarlov igen!

bilder från lördagens båttur


Kalas för lilla farmor

Igår var det kalas för lilla farmor som fyllde hela 82 år. Det bjöds på smörgåstårta och marängtårta med grädde och jordgubbar, så gott! Glömde ta med min kamera in det första och sen dog den när jag och ida hade varit ute och tagit lite bilder så dessa får bli bra. 
 

Gårdagens

 // linne - gina tricot // shorts - gina tricot //

Juliaresan 2013

Tycker alla ska ta sig en titt på denna filmen. Blev helt rörd 

Underbar dag

Idag var det riktigt bra väder ute så vi bestämde oss för att dra ut med båten. La oss mitt ute på sjön och åt mat, fikade och sola. Riktigt mysigt


Svar på kommentar

 Jag jobbar på parkgården. Det är ett ålderdomshem som ligger i Dalum. Gör inte så mycket med dem gammla det är mest att plocka in och ur diskmaskinen, fixa all mat, servera, tvätta osv.. Ibland finns det inget att göra och då blir det bara att man sitter på en stol och känner sig jätte dum men annars rullar de väl på hyffsat bra. Tycker dock inte det är kul så det är inget jag skulle kunna tänka mig att jobba med nästa sommar. 

Candice swanepoel

Hur grymt snygg är inte candice swanepoel?!? Sjukt


jobbjobbjobb

Uppdateringen ligger just nu på noll. På dagarna jobbar jag och när jag kommer hem slänger jag mig oftast i sängen och kollar på någon serie. Just nu har jag fastnat för greys anatomy, det är ju så bra!