New stuff

Några av sakerna jag fick med mig hem igår. Länge letat efter en necessär eftersom min har vart alldeles för liten. Hittade även till butiken där de säljer vs produkter så passade på att köpa en till bodymist. 

Göteborg


Spenderat dagen tillsammans med Emelie i Göteborg. Hittade lite nödvändiga små saker. 
Imorgon är det nyår och det ska jag fira med ett tjejgäng inne i Ulricehamn, kommer säkert bli super! 

Memory jar

Något jag har tänkt att fixa till 2014 är en memory jar. Man fyller en burk med lappar om saker man tycker är värda att minnas under just det året. Tänk vad kul det blir sen att kolla tillbaka och minnas allt man gjort, vissa saker kanske man glömt av helt. Så för er som har lika dåligt minne som mig är detta ett starkt tips!

bareMinerals

En av mina julklappar iår var ett start kit från bareMinerals. Har länge velat ha ett efter jag hört att det ska vara så bra. Använt det tre gånger och är faktiskt rätt besviken över resultatet, tycker inte det täcker nånting. Men som sagt, har inte använt det så mycket än så ska ge den några mer försök och hoppas på att det blir bättre. Tror mycket handlar om att ha den rätta tekniken. 
 

Börjar igen

Riktigt längesedan nu men hade tänkt att försöka börja blogga lite igen. Lär hålla i en vecka och sen tröttnar jag som jag alltid gör. Vi får se hur det går