Spex

Idag var det spex för alla nior i skolan. Jag och Emelie gick runt i sumodräkter, vi hade även sparkcyklar men vi fick inte ha dem för att de gjorde "repor" i golvet. I slutet av dagen spelade vi brännboll mot alla andra nior, grymma som vi är vann vi i finalen över 9a, awsomee.


Ny plattång

Fick äntligen hem min nya plattång i måndags, som jag väntat! Min la av helt och hållet för två veckor sedan så jag fick andvända mammas plattång som var helt kass. Även fast jag inte använt denna så mycket så älskar jag den redan. 

New

I måndags åkte jag och mami en sväng till Borås. Fick med mig det ni ser här över. Letade efter ett blått linne men det fanns bara kvar i storlekarna 40 och 42, så typiskt.. 


Vandring

I tisdag gav jag mig ut på vandring tillsammans med min klass och en annan klass. Vi paddlade, byggde vindskydd, grillade marshmallow och mycket mer. Skulle nog varit lite roligare om det varit finare väder men vi hade kul ändå.


Baskey lace dress

Fick som sagt hem min efterlängtade klänning i fredags. Riktigt nöjd

Match

Bild från förra lördagen 
Åkte redan vid 1 hemifrån för att åka och spela match mot olsfors. Vi förlorade med 2-0 men sånt händer ibland. Jävligt varmt var det också även fast jag inte spelade så jätte mycket. Fick även hem min klänning igår så ska försöka ta några kort på den så får ni se hur den ser ut. 

Matilda

Spenderade dagen tillsammans med Matilda. Vi åkte in till stan, köpte mjukglass och satte oss nere vid bryggan. Efter det bestämde vi oss för att åka till Ica och köpa med oss lite gott och lägga oss vid flata och sola. Var alldeles för kallt i vattnet så vi badade aldrig. Hoppas ni haft en fin dag, kyss.


Bekännelser

Jag har fått sommarjobb på ett ålderdoms hem, wohoooo
 
Jag blir deprimerad när jag går in på instagram/andras bloggar och ser hur fina alla är
 
Tackade nej till att åka till Australien i tre veckor på sommarlovet
 
Känner mig äcklig om jag glömt ta parfym
 
Plockar nästan aldrig upp mina kläder från väskan när jag flyttar mellan mamma och pappa varje vecka. Känns så meningslöst eftersom jag ändå ska till ett annat ställe när som
 
När jag var liten var en av sakerna jag drömde om att äga en godisfabrik, typ som kalle och chokladfabriken. Hur coolt skulle inte det vara liksom??
 
Känns faktiskt rätt tråkigt att lämna ätradal med tanken på att man kanske aldrig mer kommer träffa en del personer. Men ändå rätt skönt att komma till en ny skola och förhoppningsvis lära känna nytt folk, dock är jag väldigt blyg av mig.
 
Jag söker på bekännelser på google för att komma på nått som jag själv kan skriva 
 
Har ett litet ärr på ett av mina fingrar sedan jag smällde igen bildörren på mitt egna finger, lååång historia
 
Har inga andra jeans än svarta, måste verkligen köpa mig ett par blåa 

SUMMER


Gör egen mjukglass från arla

Igår var jag nere och köpte ett färdigt paket med Arlas mjukglass. En ny produkt som nyss kommit ut som jag och Emelie tänkte att vi var tvungna att testa. Man brukar ju tänka att färdiga produkter är inget att ha men denna var faktiskt god. Självklart slår den inte riktig mjukglass men den är inte långt ifrån. Skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa den igen, ni hittar den på Ica för 29 kr.


Klänning

Försökte beställa en klänning i fredags från nelly. Det stog att den fanns i min storlek så jag la in den i kundvagnen och när jag skulle betala stog det "tyvärr finns det inte tillräckligt många produkter i lagret" Fattar ni hur sur jag blev?!?! Men idag när vi satt på tyskan fick jag ett mail från nelly att den hade kommit in i min storlek igen. Blev as glad och tänkte att jag var tvungen att beställa den på en gång så att den inte skulle hinna försvinna. Var riktigt jobbigt där en stund när jag inte kom på lösenordet till mitt konto men det löste sig och jag hann beställa klänningen innan den försvann. Nu hoppas jag bara på att den ska sitta bra så är jag nöjd. 

New in

Var i göteborg igår med mamma och detta var allt jag fick med mig hem plus lite underkläder. Vet inte hur många klänningar jag provade, över 20 iallafall och inte en enda såg bra ut eller satt bra. Får antagligen ta den jag hade förra året, känns rätt tråkigt men what to do liksom.  

Sunshine

Vaknade och såg att det var klarblå himmel ute. Bestämde mig för att gå ut och sola en stund och låg ute i två timmar. Tycker dock det är rätt tråkigt att bara sitta ute och inte göra någonting så har varit inne en stund nu så får se om jag kanske går ut igen. Hoppas ni får en fin solig dag, kyss. 

Presenter

Fick mest pengar eftersom att jag inte visste vad jag önska mig. Har inte fått min present av pappa än, hoppas jag får den snart för jag är i ett stort behov av den just nu! Ni kan säkert lista ut vad det är för nått men visar mer bilder när jag får den. 

Grillat

På mitt kalas var det grillat som stod på schemat och eftersom det var så fint väder åt vi även ute för första gången iår.
 

Det är bara onsdag och vi har långledigt

Old pic 
Sitter i sängen och lyssnar musik. Somnade efter skolan vid fyra och vaknade vid åtta, så vi får väl se hur det blir med sovandet. Hade några helt sjuka drömmar, ni anar inte. 

Brandkåren

 
Pt 1 - Tillbringade rasterna ute hela dagen eftersom att det var så sjukt fint väder 
Pt 2 - Ego bild från igår
Pt 3 - Hade städning nere vid idrottens hus. Några luntade och det började brinna på lite andra ställen än tänkt därför fick brandkåren komma. Som tur är  fick några lite bättre kontroll på elden innan brandkåren hann komma annars kanske det hade gått riktigt illa. 
Pt 4 - Min kvällsmat. Jordgubbar, glass och maränger 
 

Kalas

Om en halvtimme kommer det lite gäster hit på kalas. Fyller 16 år imorgon så vi ska fira mig lite. Tänkte egentligen göra ett videoinlägg men efter 20 tagningar tröttnade jag och gav upp. Hoppas ni haft en bra dag, puss.


Gårdagen

Började dagen igår med att döma 7-8 åriga ungar i fotbollshallen, herregud. När vi var klara där uppe åkte jag och Emelie hem till Azad och väntade på att Sophia skulle komma. Vi gjorde inget speciellt satt mest och snacka. Bjuder på fyra bilder så slipper jag skriva, kyss.


4 dagar

Inget går riktigt bra för mig just nu. Min mobilladdare gick sönder helt och hållet igår, den funkar om man trixar ihop sladdarna men det kan ta lite tid. Sen har min plattång nästan slutat att funka. Den stängs av och sätts på hela tiden så man får sitta och hålla i den på olika sätt vilket kan ta en otroligt lång tid. Hoppas jag får en ny när jag fyller år. Bara 4 dagar kvar nu, woopwoop.