Bra kombo

Efter skolan gick jag direkt hem och gjorde en sats med muffins. En del muffins var rena himmelriket medans en del andra var lite torra, menmen. Fixade även en smoothie lite snabbt så det fick bli mitt mellanmål idag. Muffins och smoothie, kan det bli bättre?

Dagens

// Tröja från Ullared // Jeans från dr denim//
 
Måste verkligen köpa mig ett par nya jeans. Dom jag andvänder nu har blivit jätte stora vid ett knä, skit fult.. Som tur är åker vi till stockholm snart, LÄNGTAR IHJÄÄÄÄÄL!

Morfar 70 år

Började dagen med match uppe på lassalyckan mot redväg/åsarp/trädet. Slutade med en seger, 2-1. Dirket efteråt fick jag skynda mig att duscha och sedan hem och fixa mig snabbt och sedan bort till morfar som fyller 70 år idag. Fick blandanat smörgostårta, finns inget bättre så sjukt gott

Ny header

Fixade en ny header lite snabbt, kännde för något nytt. Skulle dock vilja smeta ut den lite så att den hamna över hela bloggen om ni fattar vad jag menar men får se om jag kanske ändrar den lite senare. 
 

Ett steg närmare sommaren

Det enda jag önskar nu är att all snö ska försvinna och att våren ska komma. Bilden här över är tagen för exakt ett år sedan idag. Jag satt ute på altanen och solade och det kanske var runt 15 plus grader. Nu är det -4 och blåser som jag vet inte vad..  Jag vill ha vår nu!!

Allt känns så meningslöst


Favoritplagg

Fick en fråga på frågestunden om vilka plagg som var mina favoritplagg så jag tänkte att jag kunde ta det i ett enskilt inlägg istället. 

 TOP TRE

Älskar verkligen färgen på denna skjortan! Dock har jag aldrig haft på mig den. Får se om jag kanske tar den till skolan någon dag.
 
Denna tröjan tycker jag är både fin och skön att ha på sig så man kan ha på sig den vart man än är. 
 
Älskar stickade tröjor och denna är en av mina favoriter bland mina stickade. Kanske liiiite för kort i armarna men det funkar.

Dagens

// Tröja från gina tricot // Jeans från dr denim //
 
Knäppte några snabba bilder nyss och ni ser reultatet ovanför. Mitt smink har varit en stor katastrof idag, varit jätte fläckit. Antagligen för att jag inte trodde att min puderborste fick något puder på sig så jag tog jätte mycket, smaaart. Eftersom vi har NP imorgon på fysik måste jag sätte mig och kolla igenom sammanfattningarna, kommer inte kunna ett piss...

Ta-hand-om-mig-själv-dag

Eftersom att det är söndag tänkte jag ha ta-hand-om-mig-själv-dag. Så jag ska gå ner och kleta på mig en ansiktsmask och lägga mig i badkaret. Sjukt länge sedan jag badade badkar, kommer knappt ihåg hur skönt det verkligen är. Ska även raka mina ben eftersom jag inte gjor det på evigheter (rakar inte mina ben på vintern eftersom ingen ser dem ändå) och även ta hårinpackning. Kyss
 

Ullared

// Eye make-up remover // BB cream // Ansiktsmask x3 // Puderborste // Mascara // Dagcreme
 
 // Tops // Rakhyvlar // Deodorant // Tandkräm //
 
// Stor kopp // Lång laddare till mobilen // Skal // Plast till mobilen // Stift // Paraply
 
// Tuggumi x4 //
 
// Långärmad tröja//
 
// Springthigts//

Svar från frågestunden

Varför började du blogga? 
Jag vet faktiskt inte. Antagligen för att jag ville bli "känd" och tjäna massa pengar som en del andra bloggare (jo sure som om det skulle hända)
Favorit mat? 
Tacos
Favorit färg?
Vit
Favorit hobby?
Spela fotboll
Om du vann 1 miljon vad skulle du göra med pengarna? 
Sparat rätt mycket och sedan köpa mycket kläder, ny dator osv..
Favvo djur?
Katt eller hund
Hur länge har du bloggat? 
Kanske 3-4 år? 
Vad tycker du om Justin bieber? 
Han är väl helt okej, en del låtar är bra. Jag är ingen Justin Bieber fan direkt
Vilken är din favoritserie? 
One tree hill, bästa serien någonsin!
Din högsta dröm? 
Vinna drömvinsten på lotto 
Vad ska du göra i sommar?
Antagligen sommarjobba om jag kommer in någonstanns sen har jag och Emelie skrivit en liten lista om vad vi ska göra under sommaren. Snodde bilden från Emelies blogg ( emeliebohman.blogg.se ) , hoppas det var okej, hihi
Hur ofta plattar du ditt hår i veckan? 
Varje gång efter jag har duschat, alltså varannan dag om inte mer
Hur lång är du?
Senast jag mätte mig var jag 1.72 och jag antar att jag inte blivit så mycket längre
Vilka klädstilar gillar du?
Det finns väl många olika
Bästa sommarminnet?
Det har jag jätte många men några av dem bästa måste nog vara när jag och Emelie gått eller cyklat in till Ulricehamn och suttit nere vid bryggan.
Om du fick vara en person/kändis vem skulle det vara?
Helt klart Kenza! Hennes utseende dödar, helt seriöst. Vem skulle inte vilja se ut som henne?
Favorit affär?
Eftersom att jag nästan bara köper kläder från gina tricot så antar jag att det blir den
Vart kommer dina short ifån?
Jag tror du menar dessa? De kommer från bikbok (lite suddig bild men det funkar)
 
Har du någon favoritlåt som du aldrig tröttnar på?
OHJA! Skinny love av birdy
Har du några husdjur? 
Ja. En katt som heter Pepsi
One direction eller Justin Bieber? 
Justin Bieber
Vad är bäst med dig själv?
Ingen aning? Snäll förhoppningsvis
Gillar du någon speciell just nu?
Nix, det skulle väl vara mina fina vänner isåfall 

Hemma från Ullared

Bild från i torsdags
 
Jag kom nyss hem från ullared, kan väll inte direkt säga att det blev så måga roliga saker men det blev saker som jag vet att jag kommer andvända. Kommer förmodligen upp bilder eller video imorgon på vad jag köpte, antagligen bilder. Jag hade tänkt att jag skulle sätta mig och svara på alla frågor från frågestunden så håll utkik här ikväll så ligger nog frågorna ute. Kyss
 
 

Älskade fredag

På lunchen drog jag och Emelie hem till henne och åt lite fin middag. Man får väl lyxa till det lite när det är fredag. Imorgon ska jag till Ullared med Sophia och Emelie. Känner på mig att det kommer bli en bra dag. Kyss


Paket

Beställde hem tre par trosor och ett par solglasögon från gina tricot häromdagen och idag kom dem på posten. Dock var solglasögonen way too big så jag får helt enkelt skicka tillbaka dem igen. 

Egoooo


14 Mars

// Tröja - Ullared // Jeans - dr denim // Skor - Johnny bulls //
Bilderna blev rätt suddiga men det får gå ändå. Blivit att jag inte lagt ut dagens outfit på länge eftersom att jag nästan har samma kläder hela tiden och då känns det som att ni får se samma sak rätt ofta sen har jag inte haft tid och ork till att ta kort men det är ju en helt annan sak. 
 

Jappjapp


FRÅGESTUND

Jag har verkligen ingenting att blogga om så vi kör på en liten frågestund. Fråga på bara!

Lördag

Har haft en riktigt bra dag. Vid fem åkte jag och pappa in till stan för att plocka upp Sofia och Oscar och sen vidare till äspered. Väl där åkte vi till en kompis till Ulrika och jag, Sofia och Oscar badade tunna, så underbart. Efter att vi var klara skjutsade Ulrika hem hos igen och vi fixade lite mat och kollade på melodifestivalen. Tyckte inte rätt låt vann men men. Är otroligt trött så ska bli underbart och sova, godnatt.


Sommar du är efterlängtad

Doften av sommarregn, bruna ben, sena kvällar, grönt på träden, fiska, åka båt, tälta med vänner, grilla, sola, bada, dansa i regnet, bada med kläderna på, varberg med bästa, värmen, shoppa, short och linne, killar, stränder, husvagn, falkenberg, glass, bryggan, skolavslutning, solnedgånga, klippor, musik, vänner, cykla, sand mellan tårna, ljust dygnet runt, jordgubbar, midsommar, ljust hår, YOLO. 
 

Tre saker jag inte klarar mig utan

Parfym - Skulle verkligen inte klara mig utan parfym. Får typ panik om jag kommer på att jag glömt att ta det när jag är påväg till skolan. Just nu har jag en ralph lauren parfym. Känner rätt många som har den men inte så konstig eftersom att den luktar så SJUKT GOTT. 
Mobil -  Ojojoj vad skulle jag göra utan min mobil? Skulle kännas så tomt utan den.
Plattång - Plattar nästan mitt hår varje dag eller varannan typ beror på hur det ser ut. Dock får jag aldrig mitt hår spik rakt som en del andra får, så orättvisst. Plattången kommer från OBH Nordica och var min brors i början men han andvände den aldrig så då tog jag den istället. 

Kissemisse

Tänkte ta lite outfit bilder men alla blev suddiga förutom dessa bilder här över så det blev inget med det. Jätte härligt väder ute idag! Blåser dock lite men hade lä på balkongen så där var det varmt och skönt. 

Bekännelser

Förstår mig inte på folk som lägger ut bilder på insta för att sedan ta bort dem och lägga upp dem lite senare eller någon annan dag..
 
Jag älskar doften av bensin
 
Jag tycker det är jobbigt att kolla folk i ögonen

Jag jämför alltid mig själv med andra
 
Jag är ofta sugen på att blogga men har aldrig något att skriva om
 
När jag duschar är jag alltid rädd för att det ska stå någon framför mig när jag öppnar ögonen
 
Jag hatar att inga jeans kan sitta helt perfekt på mina ben, antingen är de förkorta eller för stora vid knäna
 
Jag och Emelie hade en oseriös blogg för inte alls länge sedan, haha kaos
 
Jag skulle nog inte klara mig utan instagram , är inne hela tiden
 
Jag och Emelie ska åka tillsammans med våra mammor och Emelies syster till stockholm i två dagar bara för att shoppa, kommer bli awsomeeee
 
 
 

1 year ago

Hittade dessa korten som jag tog i slutet av april förra året. Kommer ihåg att det var jätte varmt och skönt ute så jag hoppas på att värmen kommer hit snart, snön håller ju faktiskt på att försvinna så det är ju ett stort plus. 

Ullared

Vårat internet funkar inte på min dator förstår inte varför så det får bli mobil bloggning istället. Satt och kollade på Ullared innan och såg att korvätartävling skulle vara med nästa vecka. Jag var ju där när det spelades in och hade två kameror nästan precis jämte mig så kommer sitta som fastklistrad framför tv nästa måndag när det sänds och kolla om jag kom med, hehe. Nu ska jag fortsätta kolla på top model. Ciaoo


Yollibox

Känns verkligen inte som det är söndag, helgerna går så otroligt snabbt även fast jag inte gör nått på dem. Hur som helst så spenderade jag kvällen hemma hos Emelie. Vi åt Kinamat och testade dem nya yollibox frozen yoghurt. Tyckte inte det var något speciellt. Skulle nog inte betala 50 spänn för att köpa en ny.

https://cdn1.cdnme.se/4005815/7-3/pic_5133bb5b9606ee32ce11c255.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4005815/7-3/pic_5133bb5b9606ee32ce11c255.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4005815/7-3/pic_5133bb5b9606ee32ce11c255.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4005815/7-3/pic_5133bb5b9606ee32ce11c255.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4005815/7-3/pic_5133bb5b9606ee32ce11c255.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4005815/7-3/pic_5133bb5b9606ee32ce11c255.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4005815/7-3/pic_5133bb5b9606ee32ce11c255.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4005815/7-3/pic_5133bb5b9606ee32ce11c255.jpg" class="image">


Presenter till killar?

Var i borås en stund innan tillsammans med mamma och mormor. Hittade ingenting förutom presenter till mamma och pappa. Till tjejer tycker jag det är jätte lätt att hitta på saker som man kan köpa men när det gäller killar är det skit svårt. Får hoppas på att det blir bra även fast det inte var någon rolig sak. Kyss

Fredagens

// Tröja från vero moda // Jeans från dr denim //

Tea time

Sitter och dricker lite te och kollar på ett gammlat avsnitt av one tree hill. Känns som att jag bara lägger upp bilder på mina outfits i bloggen och aldrig något annat. Lite tråkigt kanske men har verkligen inget annat att skriva om så det får räcka, det är ju iallafall lite.