Bekännelser

  • Jag glömmer väldigt ofta av vart jag lägger min mobil.
  • Jag har otroligt dåligt minne ↑
  • När jag är uttråkad kan jag vara inne på instagram varje minut för att kolla om det hänt något nytt. 
  • Jag får dålig samvete när folk säger att jag är smal.
  • Mitt tålamod kan vara otroligt kort i visa lägen. 
  • Jag är otroligt snål när det gäller att köpa kläder. Om nått kostar över 300 kr tycker jag inte ens det är någon ide och prova om det inte är något jag jätte gärna vill ha. 
  • Jag hatar att flyga. Tänker alltid på att flygplanet kommer krascha eller att vi missar flyget vilket gör att jag alltid är stressad när jag är på en flygplats. 
  • Jag skulle vilja ha en tvillingsyster.
  • Jag hatar att packa upp och ner mina kläder när jag flyttar mellan mamma och pappa. Mest för jag tycker det är så jobbigt. 
  • Jag tycker att mitt hår har mycket med mitt utseende att göra. Om det inte ser bra ut ser inte jag bra ut. 
  • Jag har väldigt svårt att vara seriös när jag tar kort med någon annan. 

Onsdag

Byggde snögubben klockan ett på natten. Lockade håret och tog 200 ego bilder innan jag fick en tillräckligt bra bild. Skickade ett fint sms till fina vänner


Veckans utmaning

Har ju helt och hållet glömt bort veckans utmaning. Kommentera vad ni tycker jag ska göra så väljer jag nått och lägger ut det nästa vecka. Kom igen nu, kommentera!


JAG VANN!

Gaaaah, helt crazy! Jag vann veckans blogg hos http://linneassvarld.blogg.se/. Tusen tack för att ni röstade på mig! Älskar er
 
 

Veckans blogg

Ska krypa ner i min nybäddade säng och kolla några till avsnitt av one Three Hill. Redan kollat på serien en gång men den är så sjuuukt bra så kollar på den en gång till. Kom även med på en "veckans blogg" så om ni går in här http://linneassvarld.blogg.se/2012/december/veckans-blogg-rostning-3.html kommer ni direkt till inlägget och kan rösta på mig, nummer fem. Kyss


Svar från frågestunden

Hur många unika besökare har du per dag? Det är olika från dag till dag. Genomsnittet är kanske 30 
Vad önskar du dig i julklapp? La ut en bild för ett litet tag sedan. Bläddra ner så hittar du den. 
Plattar du håret ofta? Ja tyvärr.. Plattar nästan varje dag och ibland på helgerna om jag ska ut någonstanns
Vad gillar du bäst med ditt utseende? Oj, jag vet faktiskt inte.. ögonen kanske
Vad är det bästa som finns? Mysiga hemmakvällar
favorit artist? Har ingen
Något du sent kommer glömma?  Finns mycket 
Favorit djur? Katt 
Justin bieber eller One direction? Justin bieber
Roligaste sommarminnet? Många! Gothia, skolavslutningen osv..
Vad har du för kamera? Nikon D3000
Vilken julmust tycker du är godast? Haha, Ehm.. Köper nästan alltid apotekarnes (?) 
Gillar du att sjunga? Ja faktiskt. Sjunger dock inte bra så sjunger bara när jag är själv. 
Vad är din största dröm? Hitta dröm killen och bo i ett stort vackert hus någonstanns. 
Varför började du blogga? Ingen aning faktiskt.. Kul och se hur många läsare man kunde få? 
Vilka bloggar läser du? Vänners och typ foki, kenza osv.. De "kända" bloggarna
Har du någon förebild? Kenza. Tänk att ha det utseendet!

Favoritlåt? Har ingen just nu
Hur ska en riktigt bra blogg vara enligt dig? Mycket bilder 
Föredra du att bo i stan eller på landet? Det beror på vad man menar med stan. Skulle nog aldrig orka med att bo i stockholm, så mycket folk överallt... Gillar inte heller att bo här i Timmele så Ulricehamn eller Borås skulle vara okej
Vad är det läskigaste du vet? Spindlar och ormar
Vad är dina skönhets tips? Haha, har inga
Hur gammal är du? 15 år
Vem har gjort din design? Tog en pro design och ändra lite saker bara 
Har du lätt för att gråta? Beror på.. Gillar inte att gråta bland folk men själv har jag nog lätt för det
Har du lätt för att skratta? Hahah, ja
Gillar du att fota? Ibland, ibland inte
vad har du för telefon? Iphone 4s

I vilket län bor du? Västra götaland
Vart shoppar du mest ifrån? Gina Tricot
Din roligaste bild du knäppt av misstag? Tar alltid bort bilder som jag råkar ta i misstag så jag har ingen
Favorit klädesplagg? Tror det är min santiago tröja från gina tricot

Hur många syskon har du? En storeboror
Vilken storlek är det på din klänning? Xs

 

 


Volleyboll turnering

Hade volleyboll turnering halva dagen i skolan idag. Vi kom tvåa så vi fick inte spela mot lärarna.. Först blev jag sur för jag ville verkligen möta lärarna men sen insåg jag att det var tur vi inte spela mot dem eftersom att vi nog skulle förlorat rätt stort. Känner mig jätte slö nu och har träning senare ikväll. Känns ju lite sådär men jaja.


Äcklig snö

Såhär vitt och fint var det för två veckor sedan. Nu när det snart är julen ändras allt och all snö sjunker ihop, blir brun och äckligt slask.. Typiskt att detta ska hända en vecka innan julafton. Trodde ett tag att vi skulle få en fin vit jul men icke sa picke.


We ♡ it

Vill ni ha något deprimerande? Gå in på we heart it.


Frågestund

Fråga vad som helst så ska jag försöka svara så gott jag kan. 

Önskelista 2012

Johnny bulls, presentkort på gina tricot och kicks, väska från hm, pengar, moroccan oil, hunkydory kofta

Veckans utmaning

Fick ett förslag om att köra "veckans utmaning". Vilket innebär att ni varje vecka får kommentera vad ni vill att jag ska göra sen väljer jag ut ett förslag ni kommit med och filmar det och lägger sedan ut det på bloggen så ni får se det. Jag börjar med detta nästa vecka. 

Woop woop

Ska alldeles strax gå bort till mormor, hon ska köra in mig till stan. Ska på en vanlig kontroll på opticus och sedan ska vi kolla på skor. De hade redan stängt när jag och pappa kom dit i tisdags.. Dagen i skolan idag var hur go som helst. De tråkigaste och jobbigaste lektionerna matte och no var inställda, wonderful. 

Min dag

Började dagen med lucia i skolan efter det var det julfika. Kollade film på engelskan och sedan åt vi julmackor och tårta på hemkunskapen. Helt okej dag faktiskt. Fick lite kommentarer på det förra inlägget inte så många som hörde till själva ämnet men det är kul att ni kommenterar ändå. Kärlek till er.
 

Let's get craaaaazy

Tänkte börja med nått nytt på bloggen, nått som gör den lite mer intressant eller roligare att läsa. Så ni får helt enkelt kommentera vad ni vill att jag ska göra. Det kan vara vad som helst. Saker jag ska göra eller berätta om. T.ex knäck ett ägg i håret.. Tråkigt exempel men ni fattar så se till att kommentera nu. 

Dagens


Onyx

Om ungefär en timme ska jag in och träna med laget på onyx igen. Fattar egentligen inte varför jag gör det här. Känner mig alltid lika dum när jag står där och gör helt fel. Hatar mitt liv. Byeee

Beroende av lockar?

Kom hem från kalaset lite efter tio. Var tvungen att springa ner till duschen och duscha så jag inte behöver göra det på morgonen. Satte upp två flätor idag igen. Jag har blivit helt beroende av lockigt hår just nu så grymt snyggt om man bara får till det. Nu ska jag somna med min misse jämte mig, saknat henne så.


Kalas

Har egentligen träning idag men min kusin fyller tjugo och jag var tvungen att hänga med.. Skulle mycket hellre gå på träningen än något tråkigt kalas. Det ända bra är att man får go mat, haha. Innan vi åker upp till kusinen ska vi åka och prova ett par skor. Jag orkar inte.. inte idag. 

Turkiet

 
Sa ju att jag inte skulle lägga upp någon film från turkiet men nu kommer det en ändå. Måste säga att jag saknar värmen men inte alla jobbiga turkar. 

Mot skolan

Börjar dra mig bort till skolan nu. Lockarna blev hyfsat bra idag, skulle vilja ha de liite större men det funkar.


Bättre lycka nästa gång

Testade att göra fyra flätor innan jag gick och la mig igår för att kolla om jag fick till några naturliga fina lockar. Blev inte alls bra som ni kan se på bilderna, håret blev jätte stort och lockarna blev inte så fina. Så idag ska jag försöka igen fast denna gången med bara två flätor. Får se hur det blir.


Uscha bläää

Har äntligen kommit hem till pappa och packat upp de mesta som ska packas upp. Hoppas på att jag får göra om mitt rum på jullovet för mitt rum ser verkligen inte bra ut.. Låter nästan ingen gå in i mitt rum för jag skämms så för det, riktigt illa med andra ord. 
Bjuder på den bilden. Snacka om bildbrist
 

Crazy shit

Skolan idag gick riktigt snabbt. Gick hem på lunchen tillsammans med Emelie eftersom vi hade 2 timmars lunch. Spårade ut liiiiite, haha. Som alltid på måndagar måste jag packa ihop alla mina saker som ska med till pappa, det är ju rätt segt..

Die monday, die

Jätte kul att så många är inne och kollar på bloggen, fortsätt så. Imorgon börjar skola, orkar verkligen inte. Vill ha jullov nu tack! 

Seg mamma? Ja jag vet

Denna söndagen har varit enormt tråkig. Känns som jag bara har legat i soffan hela dagen och lyssnat på musik, gud va kul. Jag och mamma bestämde att vi skulle baka julgodis men hon kommer aldrig hem, blir så trött på henne.. Världens segaste människa skojar inte. 
 

Ny blogg

Kände att jag ville ha något nytt så byte blogg helt och hållet. Följ mig genom bloglovin genom att trycka på bilden under. 
Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.